30RealisatieinterieurontwerpkantoorinBodegraven

Sfeervolle werkomgeving met industrieel tintje

Interieurontwerp kantoor

Infodation in Bodegraven ging van een huurpand met één verdieping naar een eigen pand met drie verdiepingen. Een flinke uitbreiding die een professionele aanpak vereiste. Noordzij Interieurontwerp hielp deze zakelijke opdrachtgever aan een aangename werkomgeving passend bij de identiteit van het bedrijf.

33RealisatieinterieurontwerpkantoorinBodegraven
32RealisatieinterieurontwerpkantoorinBodegraven
48RealisatieinterieurontwerpkantoorinBodegraven
42RealisatieinterieurontwerpkantoorinBodegraven
45RealisatieinterieurontwerpkantoorinBodegraven

Noordzij Interieurontwerp maakte een ontwerp waarbij het hokkerige kantoorpand werd omgebouwd tot een open ruimte met bijzondere zicht- en looplijnen. Daarbij hebben we rekening gehouden met een juiste balans tussen werk, overleg en ontspanning. Het interieur heeft een mooie combinatie van stoere en elegante materialen en kleuren die de sfeervolle werkomgeving een industrieel tintje geven. Naast het interieurontwerp heeft Noordzij oplossingen bedacht voor een prettige akoestiek, een duidelijk lichtplan inclusief armaturen en de inrichting met hoogwaardige meubels van kwalitatieve leveranciers en meubelmakers.

38realisatieinterieurontwerpkantoorinbodegraven
35RealisatieinterieurontwerpkantoorinBodegraven
34RealisatieinterieurontwerpkantoorinBodegraven
"“Sfeervol, next level, thuiskomen, professioneel.” Een aantal woorden die wij horen als mensen voor het eerst ons nieuwe kantoor binnenlopen.

Afgelopen juni zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoorpand van 1700 vierkante meter in Bodegraven. Hier hebben we onze cultuur vertaald naar een moderne kantoorruimte waar onze mensen met plezier naartoe komen en prettig samenwerken. In alle opzichten kunnen we zeggen dat het interieur geslaagd is!

Het ontwerp, de begeleiding en de betrokkenheid van onze binnenhuisarchitect Sander was van grote waarde voor het slagen van het gehele project. Hij was betrokken bij het gehele proces, van kaal slopen tot en met de oplevering. De samenwerking met de hoofdaannemer Goudriaan Jongerius en de juiste keuzes in materialen en leveranciers hebben geleid tot een hoogwaardig resultaat, waarbij rekening is gehouden met akoestiek, esthetiek, licht, sfeer en uitstraling.
Het resultaat is beter dan we hadden durven dromen!”

Dennis - Infodation B.V.

Ook een origineel interieur voor uw zakelijke pand?

Noordzij Interieurontwerp maakt uw nieuwe interieur op maat.