3Dinterieurontwerpkantoor

Modern en licht kantoor in Scandinavische stijl

Nick en Bas voelden zich niet meer op hun plek in het verzamelgebouw uit de jaren 90. De uitstraling van hun kantoor paste niet meer bij het professionele imago van hun bedrijf, maar verhuizen zagen ze ook niet direct als een optie. Noordzij Interieurontwerp heeft Nick en Bas daarom geholpen met een modern en fris concept voor de restyling van hun kantoor. 

3Dinterieurontwerpkantoor7
3Dinterieurontwerpkantoor5
3Dinterieurontwerpkantoor4

De mooie balans tussen hout en beton zorgen voor de rustige Scandinavische sfeer. Het lijnenspel van de houtenpanelen aan het plafond en het gebruik van de glazen wanden en deuren creëren een moderne setting. Naast het ontwerp en concept heeft Noordzij Interieurontwerp ook geholpen met de projectinrichting. 

3Dinterieurontwerpkantoor2
“Noordzij Interieurontwerp heeft ons uitstekend begeleid bij het ontwerp van ons nieuwe kantoor. Het was echt een plezier om dit traject met Sander te doorlopen. Hij snapte precies wat ons kantoor nodig had en heeft hierop een prachtig concept bedacht. We kunnen niet wachten totdat alles klaar is en we weer met plezier in ons nieuwe frisse kantoor kunnen werken. We kunnen Noordzij Interieurontwerp erg aanbevelen.”

Nick

Ook een origineel interieur voor uw zakelijke pand?

Noordzij Interieurontwerp maakt uw nieuwe interieur op maat.