49RealisatieinterieurontwerpkantoorstudioinUtrecht

Frisse styling blaast grijs kantoor nieuw leven in

Interieurontwerp kantoor

Grijs, rommelig, niet inspirerend! Dat was de uitstraling die de kantoorruimtes van Ferocia hadden. En die uitstraling paste helemaal niet bij het frisse en enthousiaste team van Ferocia. Deze opleider die offline en online trainingen verzorgt, verdiende een nieuw interieur om het werkelijke karakter van het bedrijf uit te drukken.

54RealisatieinterieurontwerpkantoorstudioinUtrecht
51RealisatieinterieurontwerpkantoorstudioinUtrecht
50RealisatieinterieurontwerpkantoorstudioinUtrecht

Noordzij Interieurontwerp bedacht een uitnodigende indeling die de logica terugbracht en de uitstraling hernieuwde frisheid gaf. Al het grijs werd vervangen door tinten in geel en groen, terwijl het vergeelde wit werd vervangen door het frisse RAL 9016 wit. Aanvullend creëerden we meer sfeer met accenten in eikenhout. Als finishing touch heeft Noordzij Interieurontwerp de ruimtes aangekleed met passende accessoires, bloemen en planten.

52RealisatieinterieurontwerpkantoorstudioinUtrecht
53RealisatieinterieurontwerpkantoorstudioinUtrecht
“We zijn heel blij met de wijze waarop Sander met een professionele en representatieve styling het interieur van ons kantoor nieuw leven heeft ingeblazen! Sander had veel goede ideeën die we allemaal hebben doorgevoerd. Het resultaat mag er zijn en is iets waar we nog heel lang van gaan genieten! Wij kunnen Sander dan ook zeker aanraden aan iedereen die zijn ruimtes, zowel zakelijk als privé, een nieuwe look en feel wil geven.”

Anne-fleur - Ferocia

Ook een origineel interieur voor uw zakelijke pand?

Noordzij Interieurontwerp maakt uw nieuwe interieur op maat.