9B3DinterieurontwerpnieuwbouwhuisinRotterdam-woonkamerkeuken

Slim japandi-interieur brengt beperkte ruimte tot leven

3D-interieurontwerp Rotterdam

Wensen, ideeën, smaak, sfeerbeelden. Aniek en Arvind konden goed aangeven wat ze mooi vinden in een interieur, maar dit samenbrengen tot een geheel en passend maken in de beperkte ruimte die ze hadden, dat vonden ze moeilijk.

123dinterieurontwerpnieuwbouwhuisinrotterdam-woonkamerkeuken
113dinterieurontwerpnieuwbouwhuisinrotterdam-woonkamerkeuken
103dinterieurontwerpnieuwbouwhuisinrotterdam-woonkamerkeuken

De wens was een kookeiland en een gezellige plek om lang te tafelen en spelletjes te spelen. De ruimte leende zich niet direct voor een kookeiland, maar met een mooi maatwerkontwerp voor de keuken en een gezellig bankje bij de eettafel heeft Noordzij Interieurontwerp toch aan de wens van Aniek en Arvind voldaan. Deze stijl heeft Noordzij doorgetrokken naar de woonkamer, waarvoor we een strakke tv-wand ontwierpen. Met een meubel- en lichtplan erbij hebben we een totaalplan aangeleverd voor een rustige, sfeervolle japandi-inrichting.

133dinterieurontwerpnieuwbouwhuisinrotterdam-woonkamerkeuken
“Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel bij Sander. De afspraken online en bij ons thuis hebben wij als prettig ervaren. Sander is vriendelijk, flexibel en werkt secuur. Hij kon onze vragen goed beantwoorden, hij luisterde naar onze wensen en hij gaf daar zijn eigen draai aan. We zijn heel tevreden met het ontwerp en we kunnen niet wachten om het interieur te realiseren!"

Aniek

Ook een interieur met karakter?

Noordzij Interieurontwerp maakt jouw interieur op maat én zorgt voor een pragmatische uitvoering.