13Dinterieurontwerpbungalow-woonkamerkeukeninNoordwijk2400

Nieuwbouwwoning omgetoverd tot sfeervol, persoonlijk huis

Realisatie interieurontwerp

Dit stel had een nieuwbouwwoning in Bodegraven gekocht, maar had geen idee hoe ze hun huis mooi en sfeervol konden inrichten. “Nieuwbouwwoningen zijn vaak zo kil, leeg en ongezellig,” zo vertelden ze. Noordzij Interieurontwerp wilde graag het tegendeel bewijzen en ging de uitdaging aan om een warm, uitgesproken interieur te realiseren.

63Dinterieurontwerpbungalow-woonkamerkeukeninNoordwijk
33Dinterieurontwerpbungalow-woonkamerkeukeninNoordwijk
73Dinterieurontwerpbungalow-woonkamerkeukeninNoordwijk

Noordzij Interieurontwerp leverde een ontwerp aan in de woonstijl hotel chique. Door gebruik te maken van diepe kleuren en luxe materialen is de nieuwbouwwoning omgetoverd tot een sfeervol, persoonlijk huis. De gekozen meubels en de verlichting zijn daarnaast modern en elegant en passen mooi in de stijl van de hotel chique. Niks geen kil of ongezellig huis. Deze woning ademt warmte en gezelligheid! 

53Dinterieurontwerpbungalow-woonkamerkeukeninNoordwijk
“Sander Noordzij heeft ons uitstekend begeleid bij het ontwerp van onze nieuwbouwwoning. Al vanaf het eerste gesprek was het duidelijk dat Sander begreep wat we graag wilden. En meer dan dat! Sander zorgde ervoor dat hij, met zijn creativiteit, een ontwerp opleverde dat precies onze smaak vertegenwoordigde met zeer verrassende elementen, zoals een mooi ontwerp voor een kunsthaard waar we zelf nooit aan hadden gedacht. Daarnaast waren de keuzes voor de kleuren en het behang spot-on. We zijn heel tevreden over het contact tijdens het proces en het uiteindelijke resultaat. We kunnen Noordzij Interieurontwerp dan ook van harte aanbevelen.”

Patrick

Ook een interieur met karakter?

Noordzij Interieurontwerp maakt jouw interieur op maat én zorgt voor een pragmatische uitvoering.