143dinterieurontwerppenthouseinleiden-woonkamerkeuken

Harmonieus interieurontwerp helpt stel nieuwe woonfase in

3D-interieurontwerp Leiden

Kinderen de deur uit, vrijstaande woning verkocht en een nieuwe fase in. Dit stel had een nieuwbouwappartement gekocht in Leiden en ze wilden het interieur goed aanpakken om er hun droomplek van te maken. Maar waar te beginnen? Hoe creëer je een harmonieus geheel? Noordzij Interieurontwerp hielp ze door diverse ontwerpen te maken waarin rust en sfeer de boventoon voeren.

163dinterieurontwerppenthouseinleiden-woonkamerkeuken
183dinterieurontwerppenthouseinleiden-woonkamerkeuken
153dinterieurontwerppenthouseinleiden-woonkamerkeuken

Noordzij Interieurontwerp maakte een 3D-interieurontwerp, een lichtplan en een meubelplan voor de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Daarbij hebben we de woonstijl hotel chique aangehouden om een strak, rustig en elegant interieur samen te stellen. In elke ruimte komen dezelfde chique materialen terug, zodat het hele appartement als een geheel aanvoelt. Op een later moment zal Noordzij de realisatie van dit ontwerp uitvoeren.

193dinterieurontwerppenthouseinleiden-badkamermasterbedroom
“Het fijne aan werken met Sander is dat hij naast zijn professionaliteit en expertise ook een prettige gesprekspartner is. Hij luistert goed naar je en je voelt je direct op je gemak. Daardoor konden wij goed onze wensen duidelijk maken en hij begreep direct waar wij naartoe wilden. Hij had overal een oplossing voor en kwam met de mooiste materialen en kleuren. Dit hadden wij zeker nooit kunnen bedenken. We kunnen niet wachten totdat de bouw klaar is en we met behulp van Noordzij Interieurontwerp het ontwerp kunnen realiseren.”

Els

213dinterieurontwerppenthouseinleiden-masterbedroom
203dinterieurontwerppenthouseinleiden-badkamer
173dinterieurontwerppenthouseinleiden-woonkamerkeuken

Ook een interieur met karakter?

Noordzij Interieurontwerp maakt jouw interieur op maat én zorgt voor een pragmatische uitvoering.