22realisatieinterieurontwerpnieuwbouwhuisingorinchem-woonkamer

Knusse indeling laat geen hoek onbenut in lastige woonkamer

Realisatie interieurontwerp

Denise en Erik hadden een mooi nieuwbouwhuis gekocht in Gorinchem en ze zochten hulp bij de indeling en inrichting van hun riante woonkamer. Ze wisten niet goed raad met de grote, vierkante ruimte die een andere inrichting nodig had dan een doorsnee doorzonwoning. Noordzij Interieurontwerp bracht sfeer in de grote kamer met een veelzijdig ontwerp. 

25realisatieinterieurontwerpnieuwbouwhuisingorinchem-woonkamer
24realisatieinterieurontwerpnieuwbouwhuisingorinchem-woonkamer
23realisatieinterieurontwerpnieuwbouwhuisingorinchem-woonkamer

Noordzij Interieurontwerp verraste het jonge stel met een 3D-interieurontwerp waarin de vierkante ruimte optimaal wordt benut. Er is geen enkele loze hoek of muur. De banken zijn tegenover elkaar geplaatst, zodat Erik en Denise een gezellige setting hebben om met gasten te kletsen of om gewoon lekker samen te chillen tijdens een filmavond. De eyecatcher van de ruimte is natuurlijk de maatwerk tv-kast van 6 meter lang met een speelse combinatie van open vakken en deurtjes. De sfeer is warm en knus, met een elegante koloniale knipoog.

29realisatieinterieurontwerpnieuwbouwhuisingorinchem-woonkamer
28realisatieinterieurontwerpnieuwbouwhuisingorinchem-woonkamer
27realisatieinterieurontwerpnieuwbouwhuisingorinchem-woonkamer
26realisatieinterieurontwerpnieuwbouwhuisingorinchem-woonkamer
“Wij hebben een ontwerp laten maken voor ons nieuwbouwhuis. Van tevoren een aantal telefoongesprekken gehad en al vrij snel het conceptontwerp ontvangen. Dit was gelijk helemaal naar onze smaak en heel verrassend! Na het definitieve voorstel hadden wij nog een aantal vragen en ook daar kregen wij een snelle respons op. Al met al een zeer goede service met een zeer mooi en origineel ontwerp!”

Denise

Ook een interieur met karakter?

Noordzij Interieurontwerp maakt jouw interieur op maat én zorgt voor een pragmatische uitvoering.