Jouw wensen, jouw unieke interieur

Noordzij Interieurontwerp ontzorgt jou door een (totaal)concept voor je (nieuwe) woning te creëren. Samen gaan we aan de slag om jouw wensen, eisen en dromen te vertalen naar een concreet ontwerp. Het resultaat is een praktisch opgesteld plan met alle adviezen en 3D-tekeningen. Naast ontwerp kan Noordzij jou begeleiden bij de realisatie van jouw nieuwe interieur.

Interieurontwerp woonkamer en keuken in Culemborg

Interieurontwerp woonkamer en keuken in Culemborg

Interieurontwerp woonkamer en keuken in Culemborg

Interieurontwerp woonkamer en keuken in Culemborg

Jouw nieuwe interieur nuchter aangepakt

Noordzij interieurontwerp werkt graag op een gestructureerde wijze van creatief idee naar pragmatisch interieurontwerp. Bekijk hieronder de fases van onze aanpak.

Stap 1

Kennismaking

Graag komen we bij je langs om kennis te maken en jouw wensen, ideeën en eisen te inventariseren. Aan de hand van dit gesprek ontvang je een offerte.

Stap 2

Schetsontwerp

In deze fase werken we jouw wensen, ideeën en eisen uit in een schetsontwerp. Dit zijn 3D-tekeningen in zwart-wit en een 2D-plattegrond op schaal, inclusief maatvoering. Deze fase is vooral bedoeld om de indeling van de ruimte in beeld te krijgen. Ook inventariseren we de mogelijkheden en wensen om maatwerkmeubels toe te passen in het ontwerp.

Stap 3

Stijlen, kleuren en materialen

Zodra de schetsontwerpen door jou goedgekeurd zijn, gaan we aan de slag met stijlen, kleuren en materialen. Ook kiezen we de mooiste meubels die passen bij de door jou gewenste stijl. Jouw nieuwe interieur vormt zo een mooi, harmonieus geheel.

Stap 4

Lichtplan

Het lichtplan laat de positie van de lichtpunten zien en het type verlichting (zoals spots, hanglampen en vloerlampen). Daarnaast ontvang je een voorstel voor de armaturen.

Stap 5

Voorlopig ontwerp

De gemaakte keuzes worden verwerkt in het ontwerp met realistische 3D-impressies in kleur.

Stap 6

Definitief ontwerp

Na eventuele aanpassingen aan het voorlopige ontwerp leveren we het definitieve ontwerp op. Je ontvangt een PDF-document met de volgende onderdelen:

  • 2D-plattegrond op schaal, inclusief maatvoering
  • Realistische 3D-impressies in kleur
  • Lichtplan op schaal, inclusief lichtpunten en de soort verlichting
  • Overzicht van de gemaakte keuzes voor kleuren en materialen, inclusief concrete productnummers
  • Overzicht van de gekozen armaturen, inclusief shoppinglist
  • Overzicht van de gekozen meubels, inclusief shoppinglist
  • Offerte-aanvraag voor de ontworpen maatwerkelementen bij een gerenommeerde meubelmaker

Verder ontvang je een selectie stalen van de gekozen opties (mits beschikbaar).

Optioneel

Projectbegeleiding

Met ons netwerk van premium partners en specialisten begeleiden we jou ook tijdens de uitvoerende fase. Het voordeel hiervan is dat je zeker weet dat jouw ontwerp gerealiseerd wordt zoals we het samen bedacht hebben. Daarnaast scheelt het je veel tijd en geregel om de uitvoering uit te besteden. Noordzij kan je ook helpen bij het inkopen van meubels, verlichting en/of woonaccessoires.

Ook een interieur met karakter?

Noordzij Interieurontwerp maakt jouw interieur op maat én zorgt voor een pragmatische uitvoering.